Rekond för bilar och grävmaskiner

Rekond går att göra på de allra flesta sorters fordon, inte bara på vanliga personbilar. Sen är det klart att det kanske känns mer lockande att lägga pengar på att tvätta, polera och hålla efter lacken på en personbil som ska se fin ut än en grävmaskin som ingen ens förväntar sig ska se fin ut. Fordon som används för markarbeten är sällan vidare rena, vilket de inte heller behöver vara, men jag har faktiskt sett de också som verkligen har tagit hand om sina maskiner och som nästan måste ha fått gjort rekond på dem.

Tror att de kan gå till samma verkstäder här i Norrköping som vi med vanliga personbilar kan göra. Eller det kanske inte gäller för alla bilverkstäder men jag vet i alla fall att de på Carlssons Recond AB här i Norrköping som jag går till för att få hjälp med rekond för min bil erbjuder rekond och bilvård för alla sorters fordon och ekipage så antar att det gäller för grävmaskiner och sådant då också.

När vi fick hjälp med dräneringen här hemma så hade vi över hantverkare från en firma som i sin tur hade med sig stora fordon för att kunna utföra själva grävarbetet. Tvivlar på att de fått hjälp med rekond i Norrköping hos Carlssons Recond AB för deras fordon var väldigt smutsiga. Kändes mer som att de aldrig någonsin blivit tvättade och det hade de säkert inte blivit heller. Visst, det kan tyckas onödigt, men det skulle kännas ännu mer professionellt om de hade haft lite renare maskiner, faktiskt, jag måste erkänna det trots att det tar emot lite. Dock kanske rekond är att ta i, kanske hade räckt med en vanlig biltvätt också.