Dags att bygga till

Nu är det dags att bygga nytt eftersom att jag tycker att det börjar bli lite småtrångt. Efter ett antal barn och större möbler så börjar huset att kännas allt trängre. Det som kan vara lite lurigt är ju att hitta en byggfirma som känns seriös och bra. Givetvis har man ju kollat runt bland lite olika personer för att se vilka byggfirmor som kan åtta sig jobbet. Tro det eller ej men det finns faktiskt en hel del byggnissar som tackar nej till ett sådant här uppdrag. De har varken tid eller lust att syssla med sådana här mindre uppdrag. Kan de välja så väljer de dessutom att jobba mot företag vilket jag kan tycka är ganska konstigt.

Dock så hittade jag en byggfirma som håller till här i Jönköping som kunde åtta sig arbete, nämligen LHCK Bygg. De har dessutom lång erfarenhet och en hel del goda vitsord. 

Nu väntar jag bara på att ett en projektledare skall ringa till mig så vi kan gå igenom vad jag vill göra och vad det eventuellt kommer att kosta. Just det ja. Jag har inte berättat vad jag skall göra. Jag skall bygga till ett eller två rum så jag får plats med både mina barn och en stor, fet projektor-tv (en liten dold mancave). Dessutom kommer jag behöva att fixa markarbetet runt omkring och se till så att trädgården ser bra ut också. Som tur är hjälper LHCK Bygg till med det oxå.